Camping Cap Fréhel, reserveer uw verblijf!

Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Cap Fréhel, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Ontdek de charme van Cap Fréhel in de buurt van uw standingvolle Sandaya-camping. Dit stukje Bretonse natuur onthaalt u op een schouwspel van verbluffende kleuren. Een lust voor het oog en een boost voor het moreel!

Maar Cap Fréhel heeft nog meer te bieden. Op deze kaap ligt, meer dan 70 meter boven de smaragdgroene zee, Fort La Latte, een vesting die tot de verbeelding spreekt van alle geschiedenisfanaten. Via het kustpad dat bij de vuurtoren vertrekt, komt u bij het fort. Een beter excuus hebt u bij mooi weer niet nodig voor een tocht van anderhalf uur met uw familie of uw geliefde! Fervente wandelaars kunnen vanuit Erquy zelfs van de ene kaap naar de andere wandelen via het douanierspad.

In de Côtes d’Armor geniet u overigens niet alleen van een vakantie aan zee: in en om Pléneuf-Val-André valt ook heel wat te beleven en te ontdekken!

Bezoek Cap Fréhel met de hele familie

Hebt u geen last van hoogtevrees, grijp dan uw kans om helemaal naar boven te klimmen in de vuurtoren van Cap Fréhel waar u een weergaloos uitzicht over de zee wacht. Een mooiere setting voor een familiefoto vindt u nergens! Neem ook de tijd om Fort La Latte te bewonderen en te bezoeken, een 14de-eeuwse vesting vlak bij uw camping in Pléneuf-Val-André. De kids vinden het enig om er rond te hossen en de vesting tot in de kleinste hoekjes te verkennen. Op de terugweg naar uw campingaccommodatie raken ze er niet over uitgepraat!

Heeft het kroost toch nog wat energie over? Neem hen mee naar het aquapark waar ze zich kunnen uitleven op de pentaglissen! Ondertussen kunt u lekker bijkomen in het zonnetje terwijl u aan een cocktail nipt.

Bezoek Cap Fréhel met z'n tweetjes

Bent u van plan om een romantische vakantie in Bretagne te reserveren? Sandaya stelt u in geen geval teleur en garandeert u een topverblijf met uw geliefde!

Maak een fietstocht naar Cap Fréhel en zijn omgeving, vlak bij uw luxecamping. Mag het nog wat romantischer? Geniet van een picknick op het strand waar de ruisende golven en het warme zand uitnodigen tot een relaxt moment met zijn tweeën. Stellen die van watersport houden, zijn hier bovendien in de zevende hemel: op de camping in de buurt van Cap Fréhel kunt u zeilen, kanoën/kajakken of suppen.

Na zo’n dag bent u vast blij met een zacht bed en een goede nachtrust. En daar hebt u uw volledig ingerichte cottage voor natuurlijk! Snel reserveren is de boodschap …

Camping Cap Fréhel: onze tips voor een geslaagd verblijf

In 2019 kreeg het gebied van Cap d’Erquy tot Cap Fréhel officieel het label ‘Grand Site de France’!

Wist u dit? De vuurtoren van Cap Fréhel werd gebouwd in 1856 en wijst schepen nog altijd de weg door het gevaarlijke water!

Fort La Latte werd al vaak gebruikt als decor voor mantel- en degenfilms. Kunt u ons vertellen welke?

Door zijn kliffen en heidevelden is Cap Fréhel de thuis van een grote verscheidenheid aan dieren en vooral zeevogels!